Assalamualaikum w.b.t...
kalau cerita pasal masak memasak ni is on of my peberet story la kan...hehe suka jugak masak when i hav my own free time, just me or with my wife and little son, so post kalini berkaitan dengan my story about cooking habits and untuk promote magic dust that we use in cooking...haaaaa tau kah anda~
ok2...biasenya kalau saya pergi makan ikan bakar (my opinion) sy mesti tengok dia punya style goreng2, superb ke idok, maksudnya xkesah la ikan bakar yang berdekatan dengan rumah saya ataupun yang paling jauh tu pun dekat melaka kan..so first thing first mesti cuba dlu sekali n tengok dia punya SOTONG GORENG TEPUNG ataupun makanan2 seafood yang seangkatan dengannya dan digoreng tepung, kadang kala keranggupan dia kurang UMP! ataupun kadang2 dia punya tepung tu tak garing or lembik.. sebab makanan yg goreng2 ni is on of my fav food la kan..nyum2 so one day bermulalah ceritanya pasal magic dust ni, dapat sikit info tentang pendedar dia je trus order 2 box, each box ade 40 packet..
so Alhamdulillah selamat sampai 2 box...so saya nak promote ni pasal tepung magik...
Tepung ni dapat gelaran "Tepung Magik" sebab keranggupan dia dapat bertahan berjam-jam lamanya tak macam tepung2 lain yang ada dekat pasaran sekarang ini yang cepat lemau, insyaAllah sy dah beli dan sy dah cuba sendiri tepung ni, rasa dia pun sedap, xperlu tambah garam, perisa dan telur, mudah je cara penggunaan dia (^___^)v...
tepung ni bukan setakat boleh digaul candawan aja, ayam, udang, sotong, potato, cempedak, bayam, asparagus, brokoli dan tempe jugak boleh digaul n trus digoreng.
1 unit beratnya : 475 gram dan bersamaan atau boleh digunakan sampai 3 ekor ayam...
so dekat bawah ni ada cara2 penggunaan dia, as simple as step 1 2 3 4...so lets~
jadi kepada sesiapa yang nak oder harga utk 1 pack = Rm10 and blhlah emailkn u punya details dekat email saya shaqzs@yahoo.com and jangan lupa bila u dah email tolong post commnt dekat chat box yg mengatakan u nak beli dan u dah send detail2 dekat email saya ok (^___^)v..tQ
No comments:
Post a Comment