Followers

Tuesday, 9 April 2013

Cuti-cuti Malaysia ke LEGOLAND Johor Bahru

Assalamualaikum w.b.t...
saya plan untuk bulan 4 ni kami sekeluarga akan pergi jalan2 cuti2 malaysia ke 3 destinasi, boleh tengok ~> SINI dan Alhamdulillah trip yang pertama dah settle, tinggal dua tempat je lg, nak dijadikan cerita dan nak share jugak, tempat yang last ni lah, LEGOLAND MALAYSIA, mula2 dulu dapat voucher daripada maybank, dan now alhamdulillah dapat lagi dan lagi dan lagi dan lagi.. alang2 nak pergi kan so ade je orang bagi, ok la kan dapat murah sikit ticket dia, apa2 pun to all dont forget to grab your own voucher sementara masih ada ya (^___^)v



voucher yang ini, 1 voucher untuk 4 orang, 4 kanak2 or 4 dewasa, so total 8 orang


voucher ni setiap voucher tu untuk 1 person, so 2 kanak2 dan 2 dewasa.
and last voucher from eon ni satu voucher untuk 4 orang so total semua ada = 14 dewasa dan 2 kanak2...


Jom kita ke LEGOLAND!!!

apa2 pun Alhamdulillah, mak ngan pak Muhammad Syamil ngan Muhammad Thaqif Uwais pulak yang over terlebih, anak ke mak pak tah yang empunya dream land..hehe

so thats all for now, till then..

2 comments:

  1. Selamat cuti ! Boleh kunjungi A Famosa Resort di Melaka lain kali :) 5* villa 827

    www.villafamosaresort.com

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buat Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
    Kami pun menyediakan Pakej Transport dan Hotel
    Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
    3D2N
    2 Pax = 330 Rm / Pax
    3 Pax = 300 Rm / Pax
    4 Pax = 230 Rm / Pax
    5 Pax = 230 Rm / Pax
    6 Pax = 200 Rm / Pax

    Van Short
    3D2N
    7 Pax = 250 Rm / Pax
    8 Pax = 220 Rm / Pax
    9 Pax = 220 Rm / Pax
    10 Pax = 200 Rm / Pax

    Van Long, Toyota Hiace Commuter
    3D2N
    11 Pax = 220 Rm / Pax
    12 Pax = 200 Rm / Pax
    13 Pax = 200 Rm / Pax
    14 Pax = 190 Rm / Pax
    15 Pax = 190 Rm / Pax

    Pakej Transport dan Hotel 4D3N
    Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
    4D3N
    2 Pax = 460 Rm / Pax
    3 Pax = 430 Rm / Pax
    4 Pax = 320 Rm / Pax
    5 Pax = 330 Rm / Pax
    6 Pax = 280 Rm / Pax

    Van Short
    4D3N
    7 Pax = 350 Rm / Pax
    8 Pax = 310 Rm / Pax
    9 Pax = 310 Rm / Pax
    10 Pax = 280 Rm / Pax

    Van Long, Toyota Hiace Commuter
    4D3N
    11 Pax = 310 Rm / Pax
    12 Pax = 280 Rm / Pax
    13 Pax = 290 Rm / Pax
    14 Pax = 270 Rm / Pax
    15 Pax = 280 Rm / Pax

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete