Followers

Wednesday, 30 January 2013

NANO bukan awan nano

Assalamualaikum w.b.t...
Alhamdulillah, harini nak share cerita pasal Nano White bukan lagu awan nano tuu..haha
at last, jumpa jugak pencuci muka yang betul2 sesuai dengan muka saya ni yang sentiasa berminyak, punyalah payah nak cari cuci muka ni, macam2 jenis dah, last2 time pergi guardian sajalah belek2 cuci muka, tengok2 je sebab pening kepala memikirkan muka ni dahlah berminyak, lepas tu naik pulak jerawat2 liar, kadang2 segan jugak kalau orang tengok muka ni berminyak dan banyak jerawatkan? so satu harini masa dekat guardian ada prempuan india datang kt saya tanya saya cari apa so bgtau dia saja tngk cuci muka, dia kata muka saya nampak berminyak sangat, so dia syorkan Nano White ni lah, kata dia aunty punya anak lelaki pun berminyak, so aunty suruh dia try Nano, so now muka dia sudah ok, bersihhh~ kata aunty tu lah, so saya fikir apa salahnya try kan sebab cuci muka lelaki ni bukannya mahai "verivu rivu ringgit" macam cuci muka perempuan, so harga dia Rm16 lebih sahaja untuk cleanser dia sooo belilah cuci muka sekali dengan toner dia..try guna dalam beberapa bulan, dan alhamdulillah muka dah makin kurang sangat dah berminyak, selalunya lepas mandi pagi tu dia dah start berminyak, sampai je petang lagi teruk berminyak tapi lepas guna Nano ni masa petang pun muka tak berminyak soooo decide laghiii untuk tambah accessories2 dia hahaa~
pergilah cari lagi dekat guardian untuk Nano White set, beli set lagi murah tau dari beli satu2...



so blilah satu set Nano White just for Rm95.50, kalau bli satu2 dekat seratus lebih jugak. dan plus dengan Refining astringent mist kat bawah ni, macam toner jugak tapi blh spray bila2 masa sahaja...


Plus dapat FREE lagi Hydrating whitening mask kat bawah ni...


soooo one happy family at home~
kepada mana2 lelaki kat luar sana yang ada masalah kulit muka berminyak dan jerawat..saya syorkan untuk try nano white ni untuk tengok sendiri perubahan dari muka berminyak kepada kurang berminyak + segarrr~


insyaAllah..tapii sembahyang janganlah kita lupa sebab dengan air wudhu tu sendiri dapat kurangkan minyak pada muka jugak tau (^___^)v thats all for now..till then~

No comments:

Post a Comment