Followers

Wednesday, 16 January 2013

Vitamine c for healthy skin and body

Assalamualaikum w.b.t...
seperti yang kita semua tahu sekarang ni dekat pasaran ada macam2 produk untuk kesihatan badan dan kulit, dan sesetengah masalah2 kesihatan terutamanya kulit kita yang kita hadapi ni kadang2 tiada jalan penyelesaian, contohnya masalah jerawat..
ok, ada beberapa cara bagi kita menjaga kulit kita supaya kekal sihat, salah satunya dengan pengambilan banyak vit c iaitu dengan memakan banyak buah-buahan seperti buah oren..


ada juga dikalangan kita yang mengambil jalan yang pantas bagi kesihatan kulit untuk terus sihat..menggebu :) dan kekal putih kan? dan tak terkecuali kaum lelaki..dan cara pantas itu ialah dengan pengambilan vit c injection.. dekat bawah ni ada beberapa jenis vit c injection produk yang kesannya memang sangat pantas..

 Vitamine C injection

Glutatione injection

Mmm...saya boleh confirmed yang kesannya memang sangat cepat, boleh lihat dalam masa 2~3 minggu sahaja, sebab...saya adalah salah seorang pengguna produk2 ni, tapi dulu..ianya mmg berkesan..
TAPI!..adakah ramai yang berani untuk menerima suntikan vit c ni setiap selang 3 hari selama sebulan bagi pengguna baru produk ni?

L-Glutatione?

L.Glutation adalah ANTI-OXIDAN yang paling KETARA di dalam badan kita, dan ia adalah sebab kesemua anti-oxidan badan kita dikekalkan dan mujarab..
L-Glutation akan mula menurun dari usia 20 dan dari usia 60, jumlah tertinggal tidak mencukupi, pigmen dan penuaan akan berubah dengan drastik untuk warga tua, dan ini bermula dari kehilangan L-Glutatione di dalam badan kita..

jadi saya perkenalkan produk baru dipasaran yang selamat pengambilannya dan tanpa suntikan..
dan kesan yang sama dengan cara suntikan..

TIOX-C


Apakah TIOX-C?


Tiox-c adalah L-Glutation + Vit C yang berdaftar MAL. Pendaftaran MAL menjamin kualiti dan ketekalan dalam setiap kapsul.
setiap kapsul Tiox-c adalah satu langkah kepada kulit lebih cerah dan badan yang lebih sihat. Tiox-c penuh dengan L-Glutatione, anti-oksidan yang paling ketara dalam badan kita.

Tiox-c juga dapat mengurangkan :~

- kencing manis
- kolestrol tinggi
- penyakit jantung
- ulser peptik
- penyakit hati
- kemerosotan nilai kognitif (alzheimer's/dementia)
- kanser
- lelah
- alahan
- sistem kekurangan imun
- penuaan pramatang

Pengambilan Tiox-c akan mengakibatkan :~

- kulit licin dan kemerahan
- mengurangkan tompok-tompok hitam
- bibir kemerahan
- pencerahan kulit dibahagian bawah lengan dan 'bikini line'


PRICE

1 box  =  60 capsules untuk sebulan. sehari makan 2 biji  =  Rm195

untuk pengambilan first box (60capsules) harga = Rm195
bulan ke-2 = Rm190
bulan ke-3 = Rm185
bulan ke-4 = Rm180 harga akhir dan seterusnya...

cara penggunaan dan pemakanan~
please sms me for more info
shafeeq 0139273565

Salah satu contoh pencerahan kulit sebelum dan selepas hasil pengambilan produk2 vit C bagi kesihatan kulit termasuk Tiox-c


No comments:

Post a Comment